კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ლუდში ჩაშუშული ხორცი

საჭირო ინგრედიენტები: 500 გრამი ღორის ხორცი (რბილი), ნახევარი თავი ხახვი, 1 ცალი სტაფილო, 1 კბილი ნიორი, 1 ჩაის კოვზი, დაფქული ყავა. 5 ჩაის კოვზი ორცხობილა (სოუსის შესასქელებლად), სუნელები, 0,33 ლიტრი ღია ფერის ლუდი.

მომზადების წესი: ხორცი დაჭერით, ცოტა დაბეგვეთ, წაუსვით სუნელები და დანაყილი ნიორი. სტაფილო გახეხეთ საშუალო ზომის სახეხზე, შეურიეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ერთად მოშუშეთ, დაუმატეთ ხორცი და მოხრაკეთ. მიღებულ მასას დაასხით ლუდი და ყავა, კარგად მოურიეთ და დაუმატეთ ორცხობილის ფხვნილი, რომ სოუსი შესქელდეს.

კერძი უნდა დადგათ დაბალ ცეცხლზე, 50-60 წუთის განმავლობაში.


скачать dle 11.3