კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


სალათა „პიკანტი“

საჭირო ინგრედიენტებია: 2 ცალი ყაბაყის მწნილი, 1 ცალი დამწნილებული სტაფილო, 1 ცალი დამწნილებული კიტრი, 1 ცალი მწვანე პომიდვრის მწნილი, ცოტა ზეითუნის ზეთი, 4 ცალი მოხარშული კვერცხი, ცოტა მდოგვი და 1 კონა კამა.

მომზადების წესი: ყველა ინგრედიენტი დაჭერით კუბიკებად. მოათავსეთ მინის ჯამში. მოასხით სოუსი, რომელსაც ასე მოამზადებთ: ზეთში შეურიეთ მდოგვი. გახსენით კარგად. უყავით მარილი და პილპილი – გემოვნებით. მოასხით ბოსტნეულს და კვერცხს. გადაურიეთ ფრთხილად და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი კამა.


скачать dle 11.3