კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


რვაფეხას მუჟუჟი

საჭირო ინგრედიენტებია: 1 კილოგრამი რვაფეხა (შეიძლება, გაყინულიც), ნახევარი ლიმონის წვენი, ნახევარი გრეიპფრუტის წვენი, 2 კბილი ნიორი, ძმარი „ბალზამიკო“, ცოტა მდოგვი ან პირშუშხა, 1 სადილის კოვზი ზეითუნის ზეთი.

მომზადების წესი: რვაფეხა გაალღვეთ და კარგად გარეცხეთ. დაჭერით მოზრდილ ნაჭრებად, მოასხით ლიმონის და გრეიპფრუტის წვენი. გააჩერეთ თავდახურულ ჭურჭელში. მოათავსეთ ზეთიან ტაფაზე და ჩაშუშეთ, გადმოიღეთ ლანგარზე. ცალკე მოამზადეთ სოუსი – დასრესილ ნიორს დაასხით „ბალზამიკო“, შეურიეთ მდოგვი, ცოტა მარილი და მოასხით რვაფეხას.


скачать dle 11.3