კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო

ლორის სალათა

საჭირო ინგრედიენტებია: 2 კვერცხი, 300 გრამი ლორი, 300 გრამი ყველი, 2 ცალი მჟავე კიტრი, 1 ცალი წითელი ბულგარული წიწაკა, 1 კონა მწვანე ხახვი, 40 გრამი მაიონეზი, 100 გრამი არაჟანი, 1 სადილის კოვზი ნაკლებად ცხარე მდოგვი, მარილი, შავი პილპილი.

მომზადების წესი: კვერცხი მაგრად მოხარშეთ. ლორი და ყველი დაჭერით ჩხირებად. კიტრი დაჭერით რგოლებად. ხახვი და ბულგარული წიწაკა ძალიან წვრილად უნდა დაკეპოთ.

სოუსისთვის მაიონეზს შეურიეთ არაჟანი, 4 სადილის კოვზი კიტრის მწნილის წვენი, მდოგვი, ცოტა მარილი და პილპილი.

ყველა ინგრედიენტი, კვერცხის გარდა, ერთად მოათავსეთ და აურიეთ მინის თასში, მოასხით სოუსი, ისევ ფრთხილად აურიეთ და ზემოდან მოალაგეთ ოთხად გაჭრილი კვერცხები.


скачать dle 11.3