კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო

ბერძნული სუპი

საჭირო ინგრედიენტებია: 400 გრამი მწვანე ბარდა, 6 ცალი პიტნის ფოთოლი, 100 გრამი რბილი ყველი, 2 სადილის კოვზი ნიგოზი, 4 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი, შავი პილპილი, მარილი.

მომზადების წესი: ბარდა გადაწურეთ. პიტნის ფოთლები გარეცხეთ. ქვაბში აადუღეთ 1 ლიტრი წყალი, ჩაყარეთ მასში პიტნა და ადუღეთ. ჩაუმატეთ ბარდა, მარილი, პილპილი, ხარშეთ კიდევ ხუთი წუთი, გადმოდგით გაზქურიდან. გააცივეთ და გათქვიფეთ, როგორც პიურე. ნელ-ნელა გაათხელეთ ნახარშით, სანამ სასურველი სისქის წვნიანს არ მიიღებთ. ნიგოზი კარგად დაჩეჩქვეთ, ყველი გახეხეთ ან დაფხვენით. წვნიანი გაანაწილეთ ფიალებში, ჩაყარეთ მასში ნიგოზი და ყველი და ჩაუმატეთ თითო კოვზი ზეითუნის ზეთი.


скачать dle 11.3