კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო

იტალიური ვახშამი

საჭირო ინგრედიენტებია: 12 ცალი ძალიან თხელი ლავაში, 1 ცალი ყაბაყი, 5 ცალი პომიდორი, 1 ცალი ყვითელი ბულგარული წიწაკა, 250 გრამი სულგუნი, 1 კონა ოხრახუში, 1 თავი ხახვი, მარილი, შავი პილპილი, 200 მილილიტრი ბულიონი, 1 სადილის კოვზი ზეითუნის ზეთი.

მომზადების წესი: ლავაშები ფრთხილად ჩაუშვით მდუღარე წყალში 1-2 წუთი, შემდეგ ბადეზე დაწურეთ. წინასწარ წვრილად დაჭერით ყაბაყი, პომიდორი და ბულგარული წიწაკა. ყველი კი გახეხეთ. გამოსაცხობ ტაფაზე დაასხით ცოტა ზეთი და გაშალეთ ცომი. ფენა-ფენა დააწყვეთ ყველი, ბულგარული და პომიდორი. ისევ ცომი, ისევ ინგრედიენტები და ასე – ბოლომდე. ზემოდან გადაასხით დარჩენილი ზეთი. მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და გამოაცხვეთ.


скачать dle 11.3