კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


კოქტეილი „მალიბუსი“

საჭირო ინგრედიენტებია: 20 გრამი „მალიბუ”; 30 მილილიტრი მორსი, 30 მილილიტრი ანანასის წვენი, 2 ნაჭერი ლაიმი.

მომზადების წესი: ბოკალი სანახევროდ შეავსეთ ყინულით. ჩაასხით ჯერ მორსი, შემდეგ „მალიბუ” და ბოლოს – წვენი.

ლაიმის ერთი ნაჭერი ჩააგდეთ ბოკალში, მეორით კი მორთეთ.


скачать dle 11.3