კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


რომშტექსი სოუსით

საჭირო ინგრედიენტებია: ოთხი ნაჭერი ხბოს ხორცი (დაბეგვილი ან თავად დაბეგვეთ), მარილი, შავი პილპილი გემოვნებით. 1 ჩაის კოვზი უცხო სუნელი. 50 გრამი კარაქი, 1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა, 100 მილილიტრი ძროხის ბულიონის კუბიკი, 100 მილილიტრი არაჟანი, 1 პომიდორი მოსართავად.

მომზადების წესი: ხორცი გარეცხეთ და შეაშრეთ, მოაყარეთ მარილი და პილპილი, შეწვით კარაქში ორივე მხრიდან, შეახვიეთ ფოლგაში. ტაფაზე, სადაც ხორცი შეწვით, დაასხით ბულიონი. დაუმატეთ არაჟანი, ტომატ-პასტა, უცხო სუნელი, ცოტა მარილი. ურიეთ სამი წუთი და ცოტას რომ იდუღებს, გადმოდგით. ხორცი დადეთ ლანგარზე, მოასხით თბილი სოუსი და შემოუწყვეთ პომიდვრის ნაჭრები.


скачать dle 11.3