კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


დესერტი მარწყვით

საჭირო ინგრედიენტებია: 400 გრამი უცხიმო ხაჭო, 200 გრამი იოგურტი, 1 სადილის კოვზი შაქარი, 200 გრამი მარწყვი, ვანილი და დარიჩინი გემოვნებით.

მომზადების წესი: შაქარი და ხაჭო ძალიან კარგად გათქვიფეთ. ნელა შეურიეთ იოგურტი და კიდევ ათქვიფეთ, რომ ჰაეროვან მასად იქცეს.

მარწყვი გაარჩიეთ, გარეცხეთ და ცოტა შეაშრეთ. დაჭერით შუა-შუა. ხაჭოს კრემი ჩაასხით მინის ფიალებში და მოაყარეთ მარწყვი. მოათავსეთ მაცივარში 15 წუთით მაინც.


скачать dle 11.3