„თბილისელების“ სამზარეულო
კოქტეილი „ბალშოტი“
საჭირო ინგრედიენტებია: ორი ულუფა არაყი, ბულიონის კუბიკი, 1/2 ჩაის კოვზი ლაიმის წვენი, 1/2 ჩაის კოვზი სოუსი „ტაბასკო“, 1/2 ჩაის კოვზი რომი, ყინული.
მომზადების წესი: ყინული ჩაყარეთ ჭიქაში და დაასხით არაყი. დაუმატეთ მეოთხედ ჭიქა ანადუღარ წყალში გახსნილი ბულიონის კუბიკი. დაუმატეთ ლაიმის წვენი და სოუსი, აურიეთ კოქტეილის ჩხირით და დაასხით რომი.