კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


კოქტეილი „ალასკა“

საჭირო ინგრედიენტებია: 40 მილილიტრი არაყი „აბსოლუტი“, 20 მილილიტრი ვისკი, 20 მილილიტრი ლიმონის წვენი (ფრეში), სოდიანი წყალი, ყინული.

მომზადების წესი: ჭიქაში ჩაყარეთ ყინული. დაასხით ლიმონის წვენი და დაუმატეთ არაყი, მერე ვისკი და შეავსეთ სოდიანი წყლით.


скачать dle 11.3