„თბილისელების“ სამზარეულო
სააღდგომო ხაჭოს პასქა
საჭირო ინგრედიენტებია: 3 კვერცხის გული, 3 ჭიქა შაქრის პუდრი, 1 კილოგრამი ხაჭო, ნახევარი კილოგრამი არაჟანი, 200 გრამი დარბილებული კარაქი, ვანილი, 100 გრამი გარგრის ჩირი („კურაგა“), ნახევარი ჭიქა მოხალული ნიგოზი, ამდენივე ქიშმიში, ერთი ლიმონის ცედრა.
მომზადების წესი: ყველა ინგრედიენტი ათქვიფეთ ერთად ძალიან კარგად და ჩაასხით დოლბანდჩაფენილ თუშფალანგში (საწურში). ქვემოდან თასი შეუდგით, რომ კარგად ჩამოიწუროს.
შედგით მაცივარში მთელი ღამით. გამოიღეთ. გადმოაბრუნეთ დიდ ლანგარზე და დაჭერით ტორტივით.