კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


სააღდგომო ხაჭ­ოს პასქა

საჭ­ირო ინგრედიენტებია: 3 კვერცხ­ის გული, 3 ჭიქა შაქრის პუდრი, 1 კილოგრამი ხაჭო, ნახ­ევარი კილოგრამი არაჟანი, 200 გრამი დარბილებული კარაქი, ვანილი, 100 გრამი გარგრის ჩირი („კურაგა“), ნახ­ევარი ჭიქა მოხ­ალული ნიგოზი, ამდენივე ქიშმიში, ერთი ლიმონის ცედრა.

მომზადების წესი: ყველა ინგრედიენტი ათქვიფეთ ერთად ძალიან კარგად და ჩაასხ­ით დოლბანდჩაფენილ თუშფალანგში (საწურში). ქვემოდან თასი შეუდგით, რომ კარგად ჩამოიწუროს.

შედგით მაცივარში მთელი ღამით. გამოიღეთ. გადმოაბრუნეთ დიდ ლანგარზე და დაჭ­ერით ტორტივით.


скачать dle 11.3