კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


კოქტეილი „ბ-52“

საჭირო ინგრედიენტებია: 20 მილილიტრი ბეილისი, 20 მილილიტრი ფორთოხლის ლიქიორი, 20 მილილიტრი მანგოს ლიქიორი.

მომზადების წესი: რადგან ლიქიორებში ალკოჰოლის შემცველობა 25 პროცენტზე მეტი არ არის, კოქტეილი საკმაოდ „რბილი“ და სასიამოვნო დასალევია. სამივე ინგრედიენტი ნელა, თანმიმდევრობით ჩაასხით ბოკალში და ისე დალიეთ, ერთმანეთს ძალიან არ შეერიოს. ანუ, არ შეანჯღრიოთ.


скачать dle 11.3