კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

№3 წესები მოქეიფეთათვის

მადათოვის კუნძულზე შილიფად ნაშენი რესტორანის – „ლუტეცია ილ დე პაღის“ მენიუ ასე გამოიყურებოდა:
ბოზბაში  – 2 შაური;
ჩიხირთმა ძმრით – 3 შაური, უძმროდ – 2 შაური;
ხაში დილით – 2 შაური, დილის მერე – 1 შაური;
ფირმენი ბლუდა „ა ლა ხარფუხ“  – აბაზი;
ღვინო ყურძნის – 5 კაპეიკუ, იმნაირი ღვინო – შაური;
– ლავაში – ფეშქაშად.
კედლებზე, ფარდაგებს შორის, წარწერები განეთავსებინათ:
„ნისიაზე არ ვიძლევით!“
„დალიე-შეირგე!“
„ჩვენთან მუსიკანტებს არ ცემენ, თამადას ცემეთ გარეთ!“
„წასულებისათვის ღვინოს პოლზე ნუ დაასხამთ!“
გასასვლელი კარის თავზე კი დიდი ასოებით წაეწერათ:
„დოქი დატოვე ადგილზე!“...
თედო ისაკაძე
„აურიკოვა ანუ არზაყან ამილახვარ ესკვაერის ნამდვილი მოგზაურობა საქართველოში“
скачать dle 11.3