კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

გამომცხვარი ბოსტნეულის სა­ლ­ა­თა კრემ-სო­უ­ს­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 ცა­ლი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, 2 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა.


კრემ-სო­უ­სი:
1 თა­ვი ნი­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წყა­ლი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი (20-პრო­ც­ე­ნ­ტ­ი­ა­ნი) ნა­ღ­ე­ბი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი თა­ფ­ლი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:  გარეცხილი და ხელსახოცით გამშრალებული ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წიწაკები და ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფო­ლ­გ­ა­ზე, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ნი­ო­რი, შე­ფ­უ­თ­ეთ ფოლგაში და შედგით  200 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ც­ხ­ე­ლ­ებულ აირღუმელში 30 წუ­თით. გამომცხვარი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ქვა­ბ­ში, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თა­ვ­ს­ა­ხ­უ­რი და ასე გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 20 წუ­თი – ამის შე­მ­დ­ეგ ადვილად გა­ა­ც­ლ­ით კანს. კანგაცლილი ბოსტნეული და­ჭ­ე­რ­ით წვრილ ჩხი­რ­ე­ბ­ად და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ღრმა თა­ს­ში. ფო­ლ­გ­ა­ში გა­მ­ო­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი ნი­ო­რი გა­ს­რ­ი­ს­ეთ, და­ა­ს­ხ­ით წყა­ლი, ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, ნა­ღ­ე­ბი, ზე­თი, თა­ფ­ლი, მდო­გ­ვი, მწვანილი, სო­ი­ის სო­უ­სი და კა­რ­გ­ად ამოუ­რ­ი­ეთ (უმ­ჯ­ო­ბ­ე­ს­ია, და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ოთ). მი­ი­ღ­ე­ბთ კრე­მ­ის მსგავს მა­ს­ას.
ეს სო­უ­სი მო­ა­ს­ხ­ით ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლს და აკ­უ­რ­ა­ტ­უ­ლ­ად ამოუ­რ­ი­ეთ. ცო­ტა ხნით მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში და მი­ი­რ­თ­ვ­ით.

скачать dle 11.3