კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

ქა­თ­ა­მი მა­რ­წ­ყ­ვ­ის სო­უ­ს­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: ქა­თ­მ­ის 4 ფი­ლე, 1/2 ჭი­ქა ნუ­ში, 1 კვე­რ­ც­ხ­ის ცი­ლა, 1 ჭი­ქა გა­რ­ე­ც­ხ­ი­ლი მა­რ­წ­ყ­ვი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ძმა­რი ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სი­მ­ი­ნ­დ­ის სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ე­ლი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ახ­ა­ლი რო­ზ­მ­ა­რ­ი­ნი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: წი­ნ­ა­ს­წ­არ გა­ა­ხ­უ­რ­ეთ ღუ­მ­ე­ლი 350 გრა­დ­უ­ს­ა­მ­დე. და­ფ­ქ­ვ­ით ნუ­ში. ქა­თ­მ­ის ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით პა­ტ­ა­რა ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და ამ­ო­ა­ვ­ლ­ეთ ჯერ კვე­რ­ც­ხ­ის ცი­ლ­ა­ში, შე­მ­დ­ეგ კი ნუ­შ­ის ფა­ნ­ტ­ე­ლ­ში. და­ა­ლ­ა­გ­ეთ სა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ა­ზე, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თა­ვ­ზე და ა­ც­ხ­ვ­ეთ 30-35 წუ­თ­ი, სა­ნ­ამ არ და­რ­ბ­ი­ლ­დ­ე­ბა და შე­ყ­ა­ვ­ი­ს­ფ­რ­დ­ე­ბა. მა­რ­წ­ყ­ვ­ის სო­უ­ს­ი­ს­თ­ვ­ის – შე­უ­რ­ი­ეთ მა­რ­წ­ყ­ვი, შა­ქ­ა­რი,  ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო და და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ეთ. ჩა­ა­ს­ხ­ით მი­ღ­ე­ბ­უ­ლი მა­სა პა­ტ­ა­რა ქვა­ბ­ში და და­ა­მ­ა­ტ­ეთ ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, სი­მ­ი­ნ­დ­ის სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ე­ლი და რო­ზ­მ­ა­რ­ი­ნ­ის ნა­წ­ი­ლი. მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე და და­ბ­ალ ცეცხლზე ად­უ­ღ­ეთ 5 წუ­თი. ქა­თ­ა­მს ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ რო­ზ­მ­ა­რ­ი­ნი.

скачать dle 11.3