კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

უგემრიელესი რა­გუ

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 250 გრა­მი ფი­ლე, 4 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, პა­ტ­ა­რა კუ­ბ­ი­კი კა­რ­ა­ქი, 2 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, 5 ცა­ლ­ი მიხ­ა­კი, და­რ­ი­ჩ­ი­ნი (ცო­ტა), 60 გრა­მი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, 50 გრა­მი ნა­ღ­ე­ბი, ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, მარილი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფი­ლე და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ყვე­ლა მხრი­დ­ან ცო­ტა კა­რ­ა­ქ­ში. კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ იგ­ი­ვე ტა­ფ­ა­ში, სა­დ­აც ფი­ლე შე­წ­ვ­ით. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ცო­ტა კა­რ­ა­ქი. შე­მ­დ­ეგ იმ­ა­ვე ტა­ფ­ა­ში მო­შ­უ­შ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და სტა­ფ­ი­ლო.
ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ს შე­უ­რ­ი­ეთ და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ სქე­ლ­ძ­ი­რა ქვა­ბ­ში. ჩა­დ­ეთ და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, და­ა­ს­ხ­ით ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჭი­ქა წყა­ლი და შუ­შ­ეთ ძა­ლ­ი­ან და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე. ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში აუ­რ­ი­ეთ ტო­მ­ატ-პი­უ­რე და ნა­ღ­ე­ბი. მო­ა­ს­ხ­ით კერძს, უყავით მარილი. შუ­შ­ეთ კი­დ­ევ ათი წუ­თი და მზად არ­ის. სუ­ფ­რ­ა­ს­თ­ან მი­ტ­ა­ნ­ის წინ მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში.

скачать dle 11.3