კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

გა­მ­ო­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 300 გრა­მი ახ­ა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 ცა­ლი ბულგარული წი­წ­ა­კა, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და ტა­რ­ხ­უ­ნა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: აირღუ­მ­ე­ლი 200 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ა­ხ­უ­რ­ეთ. კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი ცხელ წყა­ლ­ში კა­რ­გ­ად გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ და შუა-შუა გა­ჭ­ე­რ­ით. მოასხით ზე­თი, მოაყარეთ მა­რ­ი­ლი, ღრმა ფო­რ­მ­ა­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ და და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი სა­ა­თ­ით შე­დ­გ­ით ღუ­მ­ე­ლ­ში. გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ და­ნ­ა­რ­ჩ­ე­ნი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და და­ჭ­ე­რ­ით ლუ­კ­მ­ი­ს­ო­დ­ე­ნა ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­ო­რი და ეს ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლს; ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, ტა­რ­ხ­უ­ნა და აც­ხ­ვ­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ში 25 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

скачать dle 11.3