ბადრიჯანი კორეულად
საჭირო ინგრედიენტები: 3 ცალი ბადრიჯანი, 2 ცალი წითელი ბულგარული, 1 ცალი დიდი ზომის სტაფილო, 1 თავი ხახვი, 2 კბილი ნიორი, 1 სადილის კოვზი თეთრი ძმარი, ზეთი, მარილი, შავი პილპილი, ოხრახუში, კამა.
მომზადების წესი: ბადრიჯანს გააცალეთ კანი და დაჭერით წვრილ ჩხირებად. მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 2 საათი მაინც. შემდეგ დაწურეთ და შებრაწეთ ზეთში.
ბულგარული წიწაკაც და სტაფილოც დაჭერით ჩხირებად. ხახვი დაჭერით თხელ ნახევარ რგოლებად. ნიორი დანაყეთ. მწვანილი ძალიან წვრილად დაჭერით. ეს ყველაფერი ჩაუმატეთ ბადრიჯანს, მოასხით ძმარი. აურიეთ. უყავით ცოტა მარილი, პილპილი. მიირთვით ცივი.