შოკოლადის რულეტი
საჭირო ინგრედიენტები: 400 გრამი შოკოლადის ორცხობილა, 5 სადილის კოვზი შაქრისა და ალუბლის სიროფი, 250 გრამი მასკაპონე, 100 გრამი ნაღები, 100 გრამი შაქრის პუდრი.
მომზადების წესი: შოკოლადის ორცხობილა დაფხვენით. დაუმატეთ ალუბლის სიროფი, აურიეთ. მშრალი თუ იქნება, ცოტა სიროფი კიდევ დაასხით. დაყარეთ ფიცარზე. გადააფარეთ საკონდიტრო ცელოფანი და გააბრტყელეთ.
ათქვიფეთ ყველი – მასკაპონე, შაქრის პუდრა და ნაღები. წაუსვით შოკოლადის ფირფიტას. ცელოფნის დახმარებით გადაახვიეთ, როგორც რულეტი. შედეთ საყინულეში 20-30 წუთი და შესანიშნავი დესერტი მზად არის.