კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის რა­გუ თუ­რ­ქ­უ­ლ­ად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: ეს კე­რ­ძი გა­მ­ო­დ­გ­ე­ბა სა­დ­ი­ლ­ადაც და ვა­ხ­შ­მ­ა­დ­აც. 2-3 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 2 ცა­ლი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი (ან 1 ცალი – დი­დი ზო­მ­ის), 1-2 ცა­ლი ყა­ბ­ა­ყი, 2-3 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 4-5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 200 გრა­მი იო­გ­უ­რ­ტი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 კო­ნა კა­მა, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით (იო­გ­უ­რ­ტ­ის შე­ც­ვ­ლა შე­ი­ძ­ლ­ე­ბა არ­ა­ჟ­ნ­ით).


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი და ყა­ბ­ა­ყი და­ჭ­ე­რ­ით თხელ რგო­ლ­ე­ბ­ად (გნე­ბ­ა­ვთ – გა­თ­ა­ლ­ეთ, გნე­ბ­ა­ვთ – კა­ნი და­უ­ტ­ო­ვ­ეთ), კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი – თხელ ფი­რ­ფ­ი­ტ­ე­ბ­ად,  ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა კი – ჩხი­რ­ე­ბ­ად. შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ოთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში, გამოაცხოთ და კა­ნი გა­დ­ა­ა­ც­ა­ლ­ოთ. ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ა­ში (გნე­ბ­ა­ვთ ფე­ნ­ე­ბ­ად ჩა­ყ­ა­რ­ეთ, გნე­ბ­ა­ვთ – არ­ე­უ­ლ­ად). და­ნ­ა­მ­ეთ ზე­თ­ით და 40 წუ­თ­ით  მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში.
მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი: არ­ა­ჟ­ა­ნ­ში ან იო­გ­უ­რ­ტ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ დანაყი­ლი ნი­ო­რი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­მა, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით და მო­ა­ს­ხ­ით ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლს, კა­რ­გ­ად რომ გა­ა­ჯ­ე­რ­ოთ.

скачать dle 11.3