კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ახალი წიგნი მეღვინეობაზე

ამა წლის 30 იანვარს, 14:00 საათზე, ეროვნული აკადემიის ტექნიკურ ბიბლიოთეკაში ჩატარდა დიპლომირებული მეღვინის, გამომგონებლის, სამრეწველო საკუთრების პატენტმფლობლის, კონსტანტინე ბალავაძის წიგნის – „ახალი ქართული ღვინოების წარმოება დურდოს გაცხელების მეთილის გამოყენებით“ – პრეზენტაცია.
პრეზენტაციას ესწრებოდნენ მეღვინეობის წარმოების წამყვანი სპეციალისტები, მეცნიერები, პროფესორები და აკადემიკოსები: შოთა რუსთაველის სახელობის სახელმწიფო უნივერსიტეტის სამეცნიერო ცენტრის მთავარი კონსულტანტი, ტექნიკის მეცნიერებათა დოქტორი, სოფლის მეურნეობის  მეცნიერებათა აკადემიის წევრი გურამ პაპუნიძე; ტექნიკურ მეცნიერებათა დოქტორი, საქართველოს ბიზნესის მეცნიერებათა აკადემიის აკადემიკოსი თამაზ კობაიძე; ტექნიკურ მეცნიერებათა დოქტორი, მევენახეობა-მეღვინეობის საერთაშორისო აკადემიის ნამდვილი წევრი მურმან ქურიძე; ტექნიკურ მეცნიერებათა დოქტორი ვაჟა ულარჯიშვილი; ბიოლოგიის მეცნიერებათა დოქტორი, პროფესორი ქრისტო კახნიაშვილი; ტექნიკის მეცნიერებათა დოქტორი, პროფესორი ლევან მუჯირი.

скачать dle 11.3