კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ბრი­ნ­ჯ­ის „რი­ზ­ო­ტო“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 300 გრა­მი ბრი­ნ­ჯი, 300 გრა­მი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო, 130 გრა­მი ლო­ბ­იო, 100 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის მკე­რ­დ­ის ნა­ჭ­ე­რი, 2 ღე­რი ნი­ა­ხ­უ­რი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 3 ცა­ლი პომ­ი­დ­ო­რი, 50 მილილიტრი ზე­თი, 1 ლი­ტ­რი ხო­რ­ც­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 125 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წი­თ­ე­ლი ღვი­ნო, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კო­მ­ბ­ო­ს­ტო და ნი­ა­ხ­უ­რ­ი წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, სტა­ფ­ი­ლო კი – მო­გ­რ­ძო, თხელ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. პო­მ­ი­დ­ო­რს გა­დ­ა­ა­ვ­ლ­ეთ მდუ­ღ­ა­რე წყა­ლი, მო­ა­შ­ო­რ­ეთ კა­ნი და თე­ს­ლ­ე­ბი და წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ლო­ბ­იო (წი­ნ­ა­ს­წ­არ, 12 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში, წყა­ლ­ში ჩაალბეთ) და 2 სა­ა­თ­ი ხა­რ­შ­ეთ თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­ულ ჭუ­რ­ჭ­ე­ლ­ში. ხა­ხ­ვი წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით და ზე­თ­ში, ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­თ­ან და ბრი­ნ­ჯ­თ­ან ერ­თ­ად შ­უ­შ­ეთ 3 წუ­თ­ი. შე­მ­დ­ეგ და­ა­ს­ხ­ით ღვი­ნო და ად­უ­ღ­ეთ მუ­დ­მ­ი­ვი მო­რ­ე­ვ­ით, ღვი­ნ­ის ამ­ო­შ­რ­ო­ბ­ა­მ­დე. თა­ნ­დ­ა­თ­ა­ნ­ო­ბ­ით და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და ბუ­ლ­ი­ო­ნი და ხა­რ­შ­ეთ კი­დ­ევ 15 წუ­თი.

скачать dle 11.3