კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქათმის ფილე ბრი­ნ­ჯ­ით – ნუ­კა კვა­ლ­ი­ა­შ­ვ­ი­ლ­ი­ს­გ­ან

რომ გი­თ­ხ­რ­ათ, დი­დ­ად მი­ყ­ვ­ა­რს ჭა­მა-მე­თ­ქი, მო­გ­ა­ტ­ყ­უ­ე­ბთ. ვცდი­ლ­ობ, ზე­დ­მ­ე­ტი კა­ლ­ო­რ­ი­ე­ბი არ მი­ვ­ი­ღო და წო­ნ­ა­ში არ მო­ვ­ი­მ­ა­ტო. ვერც დი­დი კუ­ლ­ი­ნ­ა­რ­ი­უ­ლი ნიჭით და­ვ­ი­ტ­რ­ა­ბ­ა­ხ­ებ, თუ­მ­ცა, მი­ყ­ვ­ა­რს გე­მ­რ­ი­ე­ლი კე­რ­ძ­ე­ბი. ხო­რ­ცი ბრი­ნ­ჯ­ით უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­სი კე­რ­ძ­ია, არც ბე­ვ­რი ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი უნ­და და, თან, ად­ვ­ი­ლ­ად მზა­დ­დ­ე­ბა.

 

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 500 გრა­მი ქა­თ­მ­ის მკე­რ­დ­ის ფი­ლე, 400 გრა­მი წი­თ­ე­ლი ბულგარული წი­წ­ა­კა, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი პა­პ­რ­ი­კა, 200 გრა­მი გრძე­ლი ბრი­ნ­ჯი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტომატ-პა­ს­ტა, 600 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 400 გრა­მი და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი პომ­ი­დ­ო­რი, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფი­ლე სა­ს­უ­რ­ვ­ე­ლი ზო­მ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, თესლებამოცლილი  წიწაკა პა­ტ­ა­რა კუბიკებად, ხოლო ხა­ხ­ვი და ნი­ო­რი – წვრი­ლ­ად. სქე­ლ­ძ­ი­რ­ი­ან ქვა­ბ­ში ან ტა­ფ­ა­ზე და­ა­ს­ხ­ით ზე­თი, და­აწყვეთ დაჭრილი ფილე და შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ, შეაზავეთ მა­რ­ი­ლითა და წი­წ­ა­კით. ცეცხლს და­უ­წ­ი­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ. 1-2 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ და­ა­ყ­ა­რ­ეთ პა­პ­რ­ი­კა, ბრი­ნ­ჯი, ტო­მ­ა­ტ­-პ­ა­ს­ტა, ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, და­ჭ­ყ­ლ­ე­ტ­ი­ლი პომ­ი­დ­ო­რი და 20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხ­ლ­ზე ხა­რ­შ­ეთ თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­უ­ლი. ბო­ლ­ოს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა.

скачать dle 11.3