კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხო­რ­ც­ი­ა­ნი კე­რ­ძი „სა­ო­ც­ა­რი“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 ცა­ლი კი­ტ­რი (სა­კ­მ­ა­ოდ გრძე­ლი), 1-2 ცა­ლი წი­თ­ე­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 1-2 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, სო­ი­ის სო­უ­სი, წი­თ­ე­ლი, და­ფ­ქუ­ლი ცხა­რე წი­წ­ა­კა, და­ფ­ქ­უ­ლი იმ­ბ­ი­რი, 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, ზე­თი, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 400 გრა­მი ძრო­ხ­ის ხო­რ­ცი, მარილი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით თხელ, მო­ზ­რ­დ­ილ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. წა­უ­ს­ვ­ით ნი­ვ­რ­ი­ა­ნი ზე­თი და კა­რ­გ­ად შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ცხელ ტა­ფ­ა­ზე ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან. ტა­ფა ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად უნ­და გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ოთ.

შე­მ­წ­ვ­არ ხორცს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ რგო­ლ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, გა­ი­თ­ვ­ა­ლ­ი­ს­წ­ი­ნ­ეთ, რომ სო­ი­ის სოუსი ძა­ლ­ი­ან მა­რ­ი­ლ­ი­ა­ნ­ია. ხორცს ას­ე­ვე მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ და ცო­ტა ხანს კი­დ­ევ ხრა­კ­ეთ. 3 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ და­უ­მ­ა­მ­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი კი­ტ­რი, შე­მ­დ­ეგ – პო­მ­ი­დ­ო­რი და ას­ე­ვე, სო­ი­ის სო­უ­სი, იმბერი და ცხარე წიწაკა. შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, ერ­თ­ი­ა­ნი სო­უ­სი მო­უ­მ­ზ­ა­დ­ოთ. შე­უ­რ­ი­ეთ ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს სო­ი­ის სო­უ­სი, სულ ცო­ტა შა­ქ­ა­რი. პო­მ­ი­დ­ო­რს უმ­ჯ­ო­ბ­ე­ს­ია გა­ა­ც­ა­ლ­ოთ კა­ნი. არ­ა­ჩ­ვ­ე­უ­ლ­ე­ბ­რ­ი­ვ­ად გე­მ­რ­ი­ე­ლ­ია. ცა­ლ­კე, გა­რ­ნ­ი­რ­ად მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ ბრი­ნ­ჯი.

скачать dle 11.3