კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ცხვრის ხო­რ­ცი ბეგ­ქ­ო­ნ­დ­ა­რ­ით

სა­ჭ­ი­რ­ო­ ი­ნ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 2 ცა­ლი 250-გრა­მ­ი­ა­ნი ცხვრის ხო­რ­ც­ის სტე­ი­კ­ის ნა­ჭ­ე­რი, 1 ლი­მ­ო­ნი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 6 ღერი ნე­დ­ლი ან გა­მ­შ­რ­ა­ლი ბე­გ­ქ­ო­ნ­დ­ა­რა, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ა­ქი, პი­ლ­პ­ი­ლი და მა­რ­ი­ლი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:  ცხვრის ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს წა­უ­ს­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პილპილი, ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი, ზედ და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან მა­ღ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ. შე­მ­დ­ეგ ცეცხლს და­უ­წ­ი­ეთ და თი­თო მხა­რ­ე 3-4 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში შე­წ­ვ­ით. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ლი­მ­ო­ნი,  ბე­გ­ქ­ო­ნ­დ­ა­რა და კა­რ­ა­ქი,  რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე წუ­თი ერ­თ­ად შუ­შ­ეთ, შე­მ­დ­ეგ ცე­ც­ხ­ლი გა­მ­ო­რ­თ­ეთ და ტა­ფ­ას სა­ხ­უ­რ­ა­ვი და­ა­ხ­უ­რ­ეთ. ასე გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე წუ­თ­ით, შე­მ­დ­ეგ კი  მი­ი­­ტ­ა­ნ­ეთ სუ­ფ­რ­ა­ზე.

скачать dle 11.3