ხორცის ღვეზელი
საჭირო ინგრედიენტები: 500 გრამი ქათმის ფილე, 1 ცალი კვერცხი, 120 გრამი მდნარი ან ჰოლანდიური ყველი, ცოტა ნებისმიერი სოუსი, 1 ცალი პომიდორი, 1 ცალი ბულგარული წიწაკა, მარილი, სუნელები, შავი პილპილი, ცოტა სოკო.
მომზადების წესი: ქათმის ფილე დააბლენდერეთ, დაუმატეთ კვერცხი, სუნელები, მარილი, პილპილი. აიღეთ გამოსაცხობი ქაღალდი და ზედ თანაბარ ფენად, სველი ხელით გააბრტყელეთ ფარში. ეს „ცომი“ მოათავსეთ აირღუმელში 18-20 წუთის განმავლობაში 180 გრადუს ტემპერატურაზე. გამოიღეთ, წაუსვით სოუსი. შემდეგ ზემოდან, თქვენი სურვილისამებრ, მოაყარეთ დაჭრილი სოკო, ბულგარული წიწაკა და პომიდორი. ყველიც მოახეხეთ და ისევ შეაბრუნეთ აირღუმელში. ათი წუთში მზად იქნება. ასეთი „პიცა“-ღვეზელი სასარგებლოა და გემრიელი.