კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

ბულგარული წი­წ­ა­კა ლო­ბ­ი­ოს გუ­ლ­ს­ა­რ­თ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 3-4 ძირი მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 400 გრა­მი და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი ლო­ბ­იო, 150 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 2 ცა­ლი დი­დი და 1 ცა­ლი პა­ტ­ა­რა ზო­მ­ის წი­თ­ე­ლი ბულგარული წი­წ­ა­კა, 0,5 კო­ნა პი­ტ­ნა, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სე­ზ­ა­მ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი, მა­რ­ი­ლი და პილპილი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მწვა­ნე ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით. თე­თ­რი ნა­წ­ი­ლი 1 სა­დ­ი­ლ­ის კოვზ ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თ­ში მო­შ­უ­შ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ გა­დ­ა­წ­უ­რ­უ­ლი ლო­ბ­იო, და­ა­ს­ხ­ით ბუ­ლ­ი­ო­ნი და 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში ხა­რ­შ­ეთ. პა­ტ­ა­რა წი­წ­ა­კ­ას ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ თე­ს­ლი და წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, პი­ტ­ნა და­კ­ე­პ­ეთ. ლო­ბ­ი­ო ბლე­ნ­დ­ე­რ­ით ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა. შე­უ­რ­ი­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი პილპილი და პი­ტ­ნა.  დი­დი წი­წ­ა­კ­ე­ბი შუ­ა­ზე გა­ჭ­ე­რით, ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ თე­ს­ლი და ლო­ბ­ი­ოს გუ­ლ­ს­ა­რ­თ­ით ამ­ო­ა­ვ­ს­ეთ. ზემოდან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ სე­ზ­ა­მ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი და მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, მო­ა­ს­ხ­ით ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი. შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, გა­ა­ფ­ო­რ­მ­ოთ ბრო­წ­ე­უ­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბ­ით. 

скачать dle 11.3