კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

სა­ლ­ა­თა „ნიცა“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 100 გრა­მი მწვა­ნე ლო­ბ­იო, 150 გრა­მი სხვა­დ­ა­ს­ხ­ვა სა­ხ­ე­ო­ბ­ის სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ო­ლი, 50 გრა­მი რუ­კ­ო­ლა, 100 გრა­მი პომ­ი­დ­ო­რი „ჩე­რი”, 1 თა­ვი წი­თ­ე­ლი ხა­ხ­ვი, 1 ქი­ლა თი­ნ­უ­ს­ის კო­ნ­ს­ე­რ­ვი, 2 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 6 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი,  2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წი­თ­ე­ლი ღვი­ნ­ის ძმა­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი და შა­ქ­ა­რი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მწვა­ნე ლო­ბ­იო  ჩა­ყ­ა­რ­ეთ მდუ­ღ­ა­რე მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში და ხა­რ­შ­ეთ 8 წუ­თ­ი, შე­მ­დ­ეგ გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ და შე­ა­გ­რ­ი­ლ­ეთ. სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი და რუ­კ­ო­ლა გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ და გა­ა­მ­შ­რ­ა­ლ­ეთ, შე­მ­დ­ეგ ხე­ლ­ით მსხვი­ლ­ად და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ. პომ­ი­დ­ვ­რ­ე­ბი შუა-შუა გა­ჭ­ე­რ­ით, ხა­ხ­ვი კი ალ­ყა-ალ­ყა, ძა­ლ­ი­ან თხლად და­ჭ­ე­რ­ით. თინუსის კონსერვი გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. კვე­რ­ც­ხი მდუ­ღ­ა­რე წყა­ლ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ და 8 წუ­თ­ი ხა­რ­შ­ეთ, შე­მ­დ­ეგ ცი­ვი წყა­ლი გა­დ­ა­ა­ვ­ლ­ეთ. ზე­თი, ძმა­რი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და მწი­კ­ვი შა­ქ­ა­რი ერ­თ­ად ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ. კვე­რ­ც­ხი ოთ­ხ­ად და­ჭ­ე­რით სი­გ­რ­ძ­ე­ზე. ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი ერთმანეთში აუ­რ­ი­ეთ და სო­უ­სი ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ს­ხ­ით.

скачать dle 11.3