კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

თე­ვ­ზი ატ­მ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 800 გრა­მი კა­ლ­მ­ა­ხ­ის ფი­ლე, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ქ­უ­ლი წი­თ­ე­ლი წი­წ­ა­კა, 0,5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ის ფხვნი­ლი, 4 ცა­ლი ატ­ა­მი, 4 ცა­ლი პომ­ი­დ­ო­რი, 1 კო­ნა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, 2-3 ღე­რი შა­შ­კ­ვ­ლ­ა­ვი, 3-4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თე­თ­რი ღვი­ნ­ის ძმა­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და შა­ქ­ა­რი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: თე­ვ­ზი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, გა­ა­შ­რ­ეთ და ოთ­ხ­ად გა­ჭ­ე­რ­ით. ერთმანეთში აუ­რ­ი­ეთ ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, წი­წ­ა­კა და კა­რი და წა­უ­ს­ვ­ით თე­ვ­ზ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს. ატ­მ­ე­ბი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, გა­ჭ­ე­რ­ით და კუ­რ­კა ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ. პომ­ი­დ­ო­რი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, ოთ­ხ­ად გა­ჭ­ე­რ­ით და თე­ს­ლი ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ. ატ­ა­მი და პომ­ი­დ­ო­რი პა­ტ­ა­რა კუ­ბ­იკე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, მწვა­ნე ხა­ხ­ვი და შა­შ­კ­ვ­ლ­ა­ვი – წვრი­ლ­ად. ერთ ჯამში მოათავსეთ ძმა­რი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და მწი­კ­ვი შა­ქ­ა­რი, ჩაუმატეთ ზე­თი, და­ჭ­რ­ი­ლი პომ­ი­დ­ო­რი, ატ­ა­მი, მწვა­ნე ხა­ხ­ვი და შა­შ­კ­ვ­ლ­ა­ვი. თე­ვ­ზ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი „გრი­ლ­ზე” შე­წ­ვ­ით და სა­ლ­ა­თ­ა­ს­თ­ან ერ­თ­ად მი­ი­რ­თ­ვ­ით.

скачать dle 11.3