კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

შე­მ­წ­ვ­ა­რი ავ­ო­კ­ა­დო ყვე­ლ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 100 გრა­მი სხვა­დ­ა­ს­ხ­ვა სა­ხ­ის სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ძმარი „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო”, 2-3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 1 ცა­ლი ლი­მ­ო­ნი, 70 გრა­მი თხის ყვე­ლი – ფე­ტა, 2 ცა­ლი მწი­ფე ავ­ო­კ­ა­დო, მა­რი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და შა­ქ­ა­რი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ და გა­ა­შ­რ­ეთ. მა­რ­ი­ლი, მწი­კ­ვი შა­ქ­ა­რი, 2 სადილის კო­ვ­ზი ზე­თი, პი­ლ­პ­ი­ლი და „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო” ერთმანეთში აუ­რ­ი­ეთ. ყვე­ლი ჩა­ნ­გ­ლ­ით ას­რ­ი­ს­ეთ და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ პი­ლ­პ­ი­ლი. ავ­ო­კ­ა­დო გა­ფ­ც­ქ­ვ­ე­ნ­ით, გა­ჭ­ე­რ­ით შუ­ა­ზე, კუ­რ­კა ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ და  მო­ა­ს­ხ­ით ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, ში­გ­ნ­ი­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ პი­ლ­პ­ი­ლი და მა­რ­ი­ლი და ამ­ო­ა­ვ­ს­ეთ ყვე­ლ­ით. ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი, ზედ და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ავ­ო­კ­ა­დო და შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ. შემწვარი ავ­ო­კ­ა­დო და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბ­ზე და ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ს­ხ­ით „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კ­ოს” სო­უ­სი.

скачать dle 11.3