კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

გო­გ­რ­ი­სა და ხა­ჭ­ოს ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი გო­გ­რ­ის რბი­ლ­ო­ბი, 150 გრა­მი ხა­ჭო, 2 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 6 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, 3-4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ნ­ა­ნ­ის ბუ­რ­ღ­უ­ლი, 50 გრა­მი ქი­შ­მ­ი­ში, კა­რ­ა­ქი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გო­გ­რა და­ჭ­ე­რ­ით მსხვილ კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 40-45 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში, 180 გრა­დ­უს ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. შე­მ­დ­ეგ გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ და გა­ა­კ­ე­თ­ეთ მი­ს­გ­ან პი­უ­რე. შე­უ­რ­ი­ეთ შა­ქ­რ­ის ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი, 1 კვე­რ­ც­ხი, მა­ნ­ა­ნ­ის ბუ­რ­ღ­უ­ლ­ის ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი და კა­რ­გ­ად ამოუ­რ­ი­ეთ. ცა­ლ­კე თა­ს­ში მოათავსეთ ხა­ჭ­ო­, კვერცხი, მა­ნ­ა­ნ­ის ბუ­რ­ღ­უ­ლი, შა­ქ­ა­რი, ქი­შ­მ­ი­ში და ხელით ათქვიფეთ.
ფო­რ­მ­ას წა­უ­ს­ვ­ით კა­რ­ა­ქი და მო­ნ­ა­ც­ვ­ლ­ე­ო­ბ­ით, ფე­ნა-ფე­ნა ჩა­ა­ს­ხ­ით ჯერ გო­გ­რ­ის, შე­მ­დ­ეგ კი ხა­ჭ­ოს მა­სა. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე, 50 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მსუ­ბ­უ­ქ­ია და გე­მ­რ­ი­ე­ლი.

скачать dle 11.3