კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქა­თ­მ­ის ფი­ლე და ყვე­ლ­ი პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ის სა­წ­ე­ბ­ე­ლ­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 8 ნა­ჭ­ერი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 2 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი ან 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, ცო­ტა უც­ხო სუ­ნ­ე­ლი, 5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 1 კო­ნა კა­მა, 300 გრამი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი, 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1-2 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, მარილი, პილპილი, ზეთი – შესაწვავად.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფი­ლე ოდ­ნ­ავ და­ბ­ე­გ­ვ­ეთ, წა­უ­ს­ვ­ით ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, უც­ხო სუ­ნ­ე­ლი და სა­თ­ი­თ­ა­ოდ შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ზე­თ­ში ყვე­ლა მხრი­დ­ან 2-3 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში (ფი­ლ­ეს ნა­ჭ­რ­ე­ბი წი­ნ­ა­ს­წ­არ გა­თ­ქ­ვ­ე­ფ­ილ კვე­რ­ც­ხ­ში ამ­ო­ა­ვ­ლ­ეთ). რო­ცა შე­ი­ბ­რ­ა­წ­ე­ბა, და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ზე. კა­ნ­გ­ა­ც­ლ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან თხელ ფი­რ­ფ­ი­ტ­ე­ბ­ად, ადვილად რომ გამოცხვეს და და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ფი­ლ­ე­ს ნაჭრებზე. მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ მო­ს­ა­ს­ხ­მ­ე­ლი სო­უ­სი: ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თში შე­უ­რ­ი­ეთ მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, დანაყილი ნი­ო­რი და წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­მა და ეს მასა გა­დ­ა­უ­ს­ვ­ით პო­მ­ი­დო­რს. ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 15-25 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ფა­ნ­ტ­ა­ს­ტ­ი­კ­უ­რი გე­მო აქვს.

скачать dle 11.3