კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ღო­რ­ის ხო­რ­ცი ლუ­დ­ის სო­უ­ს­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 2 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 მსხვი­ლი ღე­რი ნი­ა­ხ­უ­რი, 4 ნა­ჭ­ე­რი ღო­რ­ის ხო­რ­ცი (თა­ვ­ი­სი ძვლით), თი­თო ნა­ჭ­ე­რი – 200-220 გრა­მი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ძი­რა, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ერ­ბო, 400 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი მუ­ქი ლუ­დი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ნი­ო­რი და­კ­ე­პ­ეთ, სტა­ფ­ი­ლო თხლად და­ჭ­ე­რ­ით, ხა­ხ­ვი კი – სი­გ­რ­ძ­ე­ზე, მსხვი­ლ­ად. ნი­ა­ხ­უ­რიც მსხვი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. ხო­რ­ცი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, შე­ა­შ­რ­ეთ, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ძი­რა, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ერ­ბო და ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან შე­წ­ვ­ით. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და 2 წუ­თ­ი შუ­შ­ეთ, შე­მ­დ­ეგ და­ა­ს­ხ­ით ლუ­დი, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ სა­ხ­უ­რ­ა­ვი და 20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხ­ლ­ზე ხარშეთ. ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი ამ­ო­ი­ღ­ეთ ტა­ფ­ი­დ­ან, და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი სო­უ­სი ცო­ტა ხა­ნს ად­უ­ღ­ეთ და მო­ა­ს­ხ­ით ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს.

скачать dle 11.3