სამარხვო სალათა
საჭირო ინგრედიენტები: 5 ცალი ბადრიჯანი, 2 ცალი საშუალო ზომის პომიდორი, 1 კბილი ნიორი, 75 გრამი ნიგოზი, ზეთი, სამარხვო მაიონეზი, მარილი, შავი პილპილი, მწვანილი.
მომზადების წესი: ბადრიჯანი დაჭერით მომცრო კუბიკებად და მოხრაკეთ, კარგად დაბრაწეთ ცხელ ზეთში (მზესუმზირის აჯობებს). კუბიკებად დაჭერით პომიდორი. ნიგოზი დააბლენდერეთ. ბადრიჯანი მოათავსეთ საწურზე, რომ ზედმეტი ცხიმისგან დაიწუროს. პომიდორს დაუმატეთ ნიორი და ნიგოზი. დაუმატეთ ბადრიჯანი. აურიეთ. უყავით პილპილი, მარილი და მაიონეზი. ძალიან მოგეწონებათ.