მაკარონი ბადრიჯნით
საჭირო ინგრედიენტები: 1 ცალი ბადრიჯანი, 300 მილილიტრი ტომატის წვენი, 2 კბილი ნიორი, 100 გრამი ქონდარი, 120 გრამი ფიგურული მაკარონი, 30 გრამი ყველი, მარილი, პილპილი.
მომზადების წესი: ბადრიჯანი გათალეთ და დაჭერით კუბიკებად. ნიორი დანაყეთ, მწვანილი წვრილად დაჭერით.
ქვაბში ერთმანეთს შეურიეთ ბადრიჯანი, მწვანილი, ნიორი, მარილი, პილპილი, ტომატის წვენი. მიიყვანეთ ადუღებამდე და შუშეთ 15 წუთის განმავლობაში. სუსტ მარილწყალში მოხარშეთ ის მაკარონი, რომელიც გიყვართ. გადაწურეთ, ჩააბრუნეთ ქვაბში და მოასხით მომზადებული ბადრიჯნის პასტა. ბოლოს მოაყარეთ დაფხვნილი ყველი და მწვანილი.