კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

მაკარონი ბადრიჯნით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 ცა­ლი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, 300 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ტომატის წვე­ნი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 100 გრა­მი ქო­ნ­დ­ა­რი, 120 გრა­მი ფი­გ­უ­რ­უ­ლი მა­კ­ა­რ­ო­ნი, 30 გრა­მი ყვე­ლი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი გა­თ­ა­ლ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ნი­ო­რი და­ნ­ა­ყ­ეთ, მწვა­ნ­ი­ლი წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით.

ქვა­ბ­ში ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს შე­უ­რ­ი­ეთ ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, მწვა­ნ­ი­ლი, ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი, პილპილი, ტო­მ­ა­ტ­ის წვე­ნი. მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე და შუ­შ­ეთ 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. სუსტ მა­რ­ი­ლ­წ­ყ­ა­ლ­ში მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ ის მა­კ­ა­რ­ო­ნი, რო­მ­ე­ლ­იც გი­ყ­ვ­ა­რთ.  გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ, ჩა­ა­ბ­რ­უ­ნ­ეთ ქვა­ბ­ში და მო­ა­ს­ხ­ით მომზადებული ბა­დ­რ­ი­ჯ­ნ­ის პა­ს­ტა. ბო­ლ­ოს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი ყვე­ლი და მწვა­ნ­ი­ლი.

скачать dle 11.3