კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ღო­რ­ის ხო­რ­ც­ის სა­ლ­ა­თა ჩი­რ­ე­ბ­ითა და იო­გ­უ­რ­ტ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 400 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის მჭლე ხო­რ­ცი, 5 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 3 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 100-150 გრა­მი შა­ვ­ქ­ლ­ი­ა­ვ­ას ჩი­რი, 50 გრა­მი ჭე­რ­მ­ის ჩი­რი, 70 გრა­მი ნი­გ­ო­ზი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 ქი­ლა იო­გ­უ­რ­ტი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კვე­რ­ც­ხი, სტა­ფ­ი­ლო და ხო­რ­ცი ცალ-ცა­ლ­კე მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. ხო­რ­ცი  წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, სტა­ფ­ი­ლო გა­ფ­ც­ქ­ვ­ე­ნ­ით და გა­ხ­ე­ხ­ეთ, მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ჩი­რ­ი და კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლ­ე­ბი და­ჭ­ე­რ­ით. ცი­ლა არ გა­მ­ო­ი­ყ­ე­ნ­ე­ბა. ნი­გ­ო­ზი მსხვი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი ერ­თ­მანეთში აუ­რ­ი­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ დანაყილი ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და იო­გ­უ­რ­ტი.

скачать dle 11.3