კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ლიმონის ნამცხვარი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 1 კვე­რ­ც­ხი, 50 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 1/2 ჭი­ქა შა­ქ­ა­რი, 1 ჭი­ქა ფქვი­ლი, 1/4 ჩა­ის კო­ვ­ზი გა­მ­ა­ფ­ხ­ვ­ი­ე­რ­ე­ბ­ე­ლი, 1/8 ჩა­ის კო­ვ­ზი სო­და, 1 მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლი, 1 ლი­მ­ო­ნ­ის ცე­დ­რა, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რი – ამ­ო­ს­ა­ვ­ლ­ე­ბ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კა­რ­ა­ქი და შა­ქ­ა­რი აზ­ი­ლ­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კვე­რ­ც­ხი და ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ. შეაზილეთ ფქვი­ლი, მა­რ­ი­ლი, სო­და, გა­მ­ა­ფ­ხ­ვ­ი­ე­რ­ე­ბ­ე­ლი, ლი­მ­ო­ნ­ის ცე­დ­რა და წვე­ნი და მი­ღ­ე­ბ­უ­ლი ცო­მი 30 წუ­თ­ით გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში. ცო­მ­ი­ს­ა­გ­ან და­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ კა­კ­ა­ლ­ზე ოდ­ნ­ავ მო­მ­ც­რო ბუ­რ­თ­უ­ლ­ე­ბი, ამ­ო­ა­ვ­ლ­ეთ შაქრის პუ­დ­რ­ში და 12 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში ა­ც­ხ­ვ­ეთ 190 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ხ­უ­რ­ე­ბ­ულ ღუ­მ­ე­ლ­ში.

скачать dle 11.3