კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხორცის გუფთა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 600 გრა­მი ხო­რ­ც­ის ფა­რ­ში, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი (ერ­თი თავი – ფა­რ­შ­ში, 1 თა­ვი – სო­უ­ს­ში), 1 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 70 გრა­მი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, 1 ცა­ლი  სტა­ფ­ი­ლო, 150 მილილიტრი რძე, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, 150 მილილიტრი გა­დ­ა­დ­უ­ღ­ე­ბ­უ­ლი წყა­ლი ან კუ­ბ­ი­კ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, ფქვი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფარშს ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ უმი კვე­რ­ც­ხი, 1 თა­ვი გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი და აზ­ი­ლ­ეთ. მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ პა­ტ­ა­რა გუ­ნ­დ­ე­ბი და სა­თ­ი­თ­ა­ოდ ამ­ო­გ­ა­ნ­გ­ლ­ეთ ფქვი­ლ­ში. შე­წ­ვ­ით ზე­თ­ში (ყვე­ლა მხრი­დ­ან კა­რ­გ­ად შე­ა­წ­ი­თ­ლ­ეთ). ცა­ლ­კე მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი: 1 თავი ხა­ხ­ვი და სტა­ფ­ი­ლ­ო გა­ხ­ე­ხ­ეთ წვრი­ლ­კ­ბ­ი­ლა სა­ხ­ე­ხ­ზე, შეურიეთ ტომატ-პასტა. 150 მილილიტრი კუბიკის ბულიონი, სო­უ­სი მო­ა­ს­ხ­ით გუფთებს და შუ­შ­ეთ თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­ულ ტა­ფ­ა­ში 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ბო­ლ­ოს ნე­ლა ჩა­ა­ს­ხ­ით რძე, კი­დ­ევ 5-10 წუ­თი შუ­შ­ეთ და მზად არ­ის.

скачать dle 11.3