კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის რა­გუ

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 მო­ზ­რ­დ­ი­ლი თავი ხა­ხ­ვი, 1 ქი­ლა და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი თე­თ­რი ლო­ბ­იო, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, ცხა­რე წი­წ­ა­კა, ზე­თი, 3 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 300-400 გრა­მი სო­კო, 2 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, ნახევარი თა­ვი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო, ნახევარი კო­ნა ნი­ა­ხ­უ­რი (ძი­რ­ი­ა­ნ­ად).

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­უ­ლ­ ტა­ფ­ა­ზე მო­შ­უ­შ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ სო­კ­ო­ს­თ­ან ერ­თ­ად. ნი­ა­ხ­უ­რი და­ჭ­ე­რ­ით მსხვი­ლ­ად, სტა­ფ­ი­ლო კი ძა­ლ­ი­ან წვრილ ჩხი­რ­ე­ბ­ად, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ  სო­კ­ოს და ერ­თ­ად შუ­შ­ეთ კი­დ­ევ 10 წუ­თი.

კო­მ­ბ­ო­ს­ტო და­ჭ­ე­რ­ით გრძლად და წვრი­ლ­ად, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ცო­ტა მა­რ­ი­ლი და ხე­ლ­ით ას­რ­ი­ს­ეთ. ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი და ცხარე წი­წ­ა­კ­ა და­ჭ­ე­რ­ით ჩხი­რ­ე­ბ­ად. კო­მ­ბ­ო­ს­ტო და ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლ­იც ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ სო­კ­ოს, კა­რ­გ­ად ამოუ­რ­ი­ეთ, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ ტა­ფ­ას თა­ვ­ს­ა­ხ­უ­რი და შუ­შ­ეთ მანამ, სა­ნ­ამ არ მო­მ­ზ­ა­დ­დ­ე­ბა. ბო­ლ­ოს უყ­ა­ვ­ით ცო­ტა მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, აუ­რ­ი­ეთ და სულ ბო­ლ­ოს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­წ­უ­რ­უ­ლი ლო­ბ­იო და დანაყილი ნი­ო­რი, შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, მო­ა­ყ­ა­რ­ოთ ცო­ც­ხ­ა­ლი მწვა­ნ­ი­ლ­იც – კა­მა ან ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში. ფა­ნ­ტ­ა­ს­ტ­ი­კ­უ­რ­ია!

скачать dle 11.3