ღორის ხორცი ჩინურად
საჭირო ინგრედიენტები: 600 გრამი ღორის რბილი ხორცი, 130 მილილიტრი ბოსტნეულის ბულიონი, 100 გრამი მიწის თხილი, 3 ცალი სტაფილო, 1 ძირი პრასი, 3 ცალი სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა, 6 სადილის კოვზი ზეთი, 3 სადილის კოვზი სოიის სოუსი, 1 სადილის კოვზი დაფხვნილი კარი, 1 სადილის კოვზი შაქარი, მარილი და შავი პილპილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი: ხორცი დაჭერით პატარა, მოგრძო ნაჭრებად, დაასხით სოიის სოუსი, დააყარეთ დაფხვნილი კარი და გააჩერეთ 30 წუთი. მიწის თხილი დაფქვით. წიწაკები და სტაფილო მსხვილ ჩხირებად დაჭერით. პრასი – რგოლებად. ღრმა ტაფაში გააცხელეთ ზეთი და მაღალ ცეცხლზე შებრაწეთ ხორცი. ხორცი ამოიღეთ, ტაფაში მოათავსეთ ბოსტნეული, დააყარეთ შაქარი, ცოტა დაფხვნილი კარი, მარილი და მოშუშეთ. შემდეგ დაასხით ბოსტნეულის ბულიონი და ჩააწყვეთ შემწვარი ხორცი. ჩააყარეთ მიწის თხილი და, როდესაც წამოდუღდება, ცეცხლიდან გადმოდგით.