კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

ღორის სალათა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 300 გრამი და­ჭ­რ­ი­ლი, მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი მჭლე ლო­რი, 3 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 1 თა­ვი და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, 2-3 სადილის კო­ვ­ზი და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­ა­ხ­უ­რი, 2-3 ცა­ლი პა­ტ­ა­რა კი­ტ­რ­ის მწნი­ლი, 1/3 ჩაის ჭი­ქა მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 1 სადილის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ქ­უ­ლი კა­მ­ის თე­ს­ლი, 6-7 ცა­ლი სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ო­ლი, მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კვე­რ­ც­ხი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ და წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ლო­რი, და­ჭ­რ­ი­ლი კი­ტ­რ­ის მწნი­ლი, ნი­ა­ხ­უ­რი, ხა­ხ­ვი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მდო­გ­ვი და კა­მ­ის თე­ს­ლი ერთმანეთში აუ­რ­ი­ეთ და მო­ა­ს­ხ­ით დანარჩენ ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბს. სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბ­ი დააფინეთ თეფშზე, ზემოდან მოათავსეთ უკვე მზა სალათა და ისე მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ სუ­ფ­რ­ა­ზე.

скачать dle 11.3