ქათამი ბოსტნეულით – ჩინურად
საჭირო ინგრედიენტები: 200 გრამი ქათმის ფილე, 1 ცალი ბულგარული წიწაკა, 100 გრამი ბროკოლი (გაყინულიც შეიძლება), 100 გრამი კიტრი ან ყაბაყი, 200 მილილიტრი ქათმის კუბიკის ბულიონი, 1 სადილის კოვზი სოიის სოუსი, 0,25 სადილის კოვზი თაფლი, ცოტა მწარე წიწაკა, მარილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი: ჯერ ბროკოლი გათუთქეთ მარილიან წყალში – 3 წუთი იდუღოს, მერე გადაავლეთ ცივი წყალი და თუშფალანგზე დაწურეთ. ფერი არ უნდა შეიცვალოს და არ უნდა ჩაიხარშოს. ქათმის ფილე, ბულგარული წიწაკა და ყაბაყი დაჭერით გრძლად.
ტაფაზე მოხრაკეთ ხორცი, ბულგარული წიწაკა და ყაბაყი. ფერს რომ შეიცვლის, დაუმატეთ ბროკოლი და ერთად ხრაკეთ 2-3 წუთი. უყავით ცოტა მარილი და გადმოიღეთ თავდახურულ ჭურჭელში, რომ არ გაცივდეს. იმავე ტაფაზე დაასხით ბულიონი, ჩაუმატეთ თაფლი, სოიის სოუსი და მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაუმატეთ მწარე წიწაკა. ამ სოუსის გემო ძალიან კარგად ეხამება ბრინჯსა და ბოსტნეულს. ცალკე მოხარშეთ ბრინჯი ისე, რომ ფანტია იყოს. სუფრაზე ერთად მიიტანეთ ბრინჯი, ხორცი და ბოსტნეული, მოასხით სოუსი და მიირთვით. ცივიც ძალიან გემრიელია.