კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

საქონლის ხო­რ­ცი სა­კ­უ­თ­არ წვე­ნ­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1,5 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი  საქონლის ხო­რ­ცი (გნე­ბ­ა­ვთ – ძვლი­ა­ნი, გნე­ბ­ა­ვთ – უძ­ვ­ლო), 3 ცა­ლი დი­დი ზო­მ­ის ხა­ხ­ვი, 6 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 3-4 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 4 კბი­ლი ნი­ო­რ­ი, ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ე­რი სუ­ნ­ე­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მარილი – გემოვნებით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და­ჭ­ე­რ­ით მო­ზ­რ­დ­ილ კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ნი­ო­რი კო­ვ­ზ­ით გა­ს­რ­ი­ს­ეთ, უხ­ე­შ­ად. ხორცს ყვე­ლა მხრი­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. თუ­ჯ­ის ქვა­ბ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ჯერ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ფე­ნა, მე­რე – ხო­რ­ცი, მე­რე ის­ევ პი­რ­ვ­ე­ლი ფე­ნ­ი­დ­ან მო­ტ­ო­ვ­ე­ბ­უ­ლი ცო­ტა ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ნი­ო­რი. თუ გნე­ბ­ა­ვთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი და სუ­რ­ნ­ე­ლ­ო­ვ­ა­ნი პი­ლ­პ­ი­ლი, სუ­ნ­ე­ლი თქვენი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით და ხა­რ­შ­ეთ ძა­ლ­ი­ან და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე 1 სა­ა­თ­ი­სა და 40 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. არ­ო­მ­ა­ტი აქვს სა­ო­ც­ა­რი, გე­მო – და­უ­ვ­ი­წ­ყ­ა­რი.

скачать dle 11.3