კაპუჩინოს ჟელე
საჭირო ინგრედიენტები: 5 პატარა შეკვრა ჟელატინი, 600 მილილიტრი მაგარი, გადაწურული ყავა, 100 გრამი ყავისფერი შაქარი, 4 სადილის კოვზი ლიქიორი, ათქვეფილი ნაღები, შოკოლადის „ღილები“ – მოსართავად.
მომზადების წესი: ჟელატინს დაასხით 150 მილილიტრი ყავა და დაალბეთ. შემდეგ დაუმატეთ კიდევ 150 მილილიტრი ყავა და შაქარი. მასა დაბალ ცეცხლზე გაადნეთ და ურიეთ, სანამ ბოლომდე გაიხსნება. დარჩენილი ყავა გადაურიეთ ლიქიორში, შეურიეთ გაცივებული ჟელატინის მასას, გადაანაწილეთ ფორმებში და გააცივეთ. დესერტი სუფრაზე მიტანის წინ მორთეთ ათქვეფილი ნაღებითა და შოკოლადის ღილებით.