კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ნაღების სუფლე

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი, 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი შე­ს­ქ­ე­ლ­ე­ბ­უ­ლი რძე, 15 გრა­მი ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი, 0,5 ჭი­ქა რძე, 140 გრა­მი ხა­ჭ­ოს (ან ნა­ღ­ე­ბ­ის) ყვე­ლი, სუ­რ­ვ­ი­ლ­ი­ს­ა­მ­ე­ბრ – კა­კ­ა­ოს ფხვნი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი და­ა­ლ­ბ­ეთ ოთ­ა­ხ­ის ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ის რძე­ში და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ გა­ს­ა­ფ­უ­ე­ბ­ლ­ად. ნა­ღ­ე­ბი შე­უ­რ­ი­ეთ შე­ს­ქ­ე­ლ­ე­ბ­ულ რძე­ში, დადგით ძა­ლ­ი­ან და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე და მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე (1 წუ­თ­ში მზად იქ­ნ­ე­ბა). რო­გ­ო­რც კი ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან გა­დ­მ­ო­დ­გ­ა­მთ, მა­შ­ი­ნ­ვე შე­უ­რ­ი­ეთ გა­ფ­უ­ე­ბ­უ­ლი ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი, კა­რ­გ­ად ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ და გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ ოთ­ა­ხ­ის ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ყვე­ლი და თქვი­ფ­ეთ მი­ქ­ს­ე­რ­ით 10 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში (მი­ი­ღ­ე­ბთ ნაზ, ჰა­ე­რ­ო­ვ­ან კრემს). ჩა­ა­ს­ხ­ით კრემი ფო­რ­მ­ე­ბ­ში და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში 2 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მზა სუ­ფ­ლე გა­დ­მ­ო­ა­ბ­რ­უ­ნ­ეთ ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ კა­კ­აოს ფხვნილი ან გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი შო­კ­ო­ლ­ა­დი.

скачать dle 11.3