კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ფარში სოკოთი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი შე­რ­ე­უ­ლი ფა­რ­ში  (ღო­რ­ის და ძრო­ხ­ის ხო­რ­ც­ის), 500 გრა­მი ქა­მა სო­კო (ნე­დ­ლი), 1-2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 კვე­რ­ც­ხი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სო­კო გა­ა­რ­ჩ­ი­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით, მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ ცხელ ტა­ფ­ა­ზე, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ რგო­ლ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი. ფარშს უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, 1 კვე­რ­ც­ხი. კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ და აზ­ი­ლ­ეთ. წყლით და­ა­ს­ვ­ე­ლ­ეთ ცე­ლ­ო­ფ­ა­ნი (საკვები პროდუქტებისთვის) და გა­შალ­ეთ მა­ს­ზე ფა­რ­ში 0,5 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტრის სი­ს­ქ­ე­ზე. ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ სო­კო და ცე­ლ­ო­ფ­ა­ნ­ის და­ხ­მ­ა­რ­ე­ბ­ით აკ­უ­რ­ა­ტ­უ­ლ­ად გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ, რო­გ­ო­რც რუ­ლ­ე­ტი. მო­ა­შ­ო­რ­ეთ ცე­ლ­ო­ფ­ა­ნი და გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ზე. თუ ხე­ლ­ე­ბს წი­ნ­ა­ს­წ­არ და­ი­ს­ვ­ე­ლ­ე­ბთ, არ გა­გ­ი­ჭ­ი­რ­დ­ე­ბ­ათ. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 30 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში 180-200 გრა­დ­უს ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. გა­ს­ა­ო­ც­რ­ად არ­ო­მ­ა­ტ­უ­ლი და ნო­ყ­ი­ე­რია!

скачать dle 11.3