კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

მსუბუქი ღვეზელი

სა­ჭი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: სა­ფუა­­რიანი ფე­ნ­ო­ვ­ა­ნი ცო­მი, 2 შე­კ­ვ­რა ხა­ჭო, ხი­ლი – ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ია ატ­ა­მი, ცო­ც­ხ­ა­ლი ან და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი. 2-3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, 2-3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, 1 კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ცო­მი გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ, ხა­ჭო, არ­ა­ჟ­ა­ნი და შა­ქ­ა­რი კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში, ცომს წაუსვით ზემოდან და მო­ა­ლ­ა­გ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ხი­ლი. გაბრტყელებული ცო­მი გვერდებზე ჩა­ჭ­ე­რ­ით ორი თი­თ­ის სი­ს­ქე ზო­­ლებად და ხილზე გადაწანით ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ის მი­ყ­ო­ლ­ე­ბ­ით. შემდეგ დადეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე. ზე­მ­ო­დ­ან წა­უ­ს­ვ­ით კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე 30-40 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

скачать dle 11.3