კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ტარტალეტები ხიზილალით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:  ცო­მ­ი­ს­თ­ვ­ის: 125 გრა­მი მა­რ­გ­ა­რ­ი­ნი, 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი, 1,5 ჭი­ქა ფქვი­ლი, 2 კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი, 1/4 ჩა­ის კო­ვ­ზი სო­და. კრე­მ­ი­ს­თ­ვ­ის: 6 ძი­რი ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, 2 ცა­ლი სტა­ფი­ლო, 250 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 2 კბი­ლი და­ნ­ა­ყ­ი­ლი ნი­ო­რი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წი­თ­ე­ლი ხი­ზ­ი­ლ­ა­ლა, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით. მწვა­ნ­ი­ლ­ის ან სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი – მო­ს­ა­რ­თ­ა­ვ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფქვი­ლ­ში აუ­რ­ი­ეთ სო­და. მა­რ­გ­ა­რ­ი­ნი და­ა­რ­ბ­ი­ლ­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ნ­ა­რ­ჩ­ე­ნი ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი და მო­ზ­ი­ლ­ეთ ცო­მი. გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ, ჭიქით ამ­ო­ჭ­ე­რ­ით წრე­ე­ბი, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ტა­რ­ტ­ა­ლ­ე­ტ­ის ფო­რ­მ­ე­ბ­ში და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ სა­შ­უ­ა­ლო ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. სტა­ფი­ლო და ის­პ­ა­ნ­ა­ხი ცა­ლ­-ც­ა­ლ­კე მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. ის­პ­ა­ნ­ა­ხი გა­წ­უ­რ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით. სტა­ფი­ლ­ოს გა­ა­ც­ა­ლ­ეთ კა­ნი და ჩა­ზ­ი­ლ­ეთ. 125 გრამ კა­რ­ა­ქს შეუ­რ­ი­ეთ 2 კბი­ლი და­ნ­ა­ყ­ი­ლი ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი და მი­ქ­ს­ე­რ­ით ათ­ქ­ვ­ი­ფეთ ჩა­ზ­ე­ლ­ილ სტა­ფი­ლ­ო­ს­თ­ან ერ­თ­ად. ცალკე ბლე­ნ­დ­ე­რ­ში ათ­ქ­ვ­ი­ფეთ ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ნ­ა­ყ­ი­ლი ნი­ო­რი, კა­რ­ა­ქი, მა­რ­ი­ლი და ეს მა­ს­აც ათ­ქ­ვ­ი­ფეთ მი­ქ­ს­ე­რ­ის სა­შ­უ­ა­ლ­ე­ბ­ით. შე­გ­რ­ი­ლ­ე­ბ­ულ ტა­რ­ტ­ა­ლ­ე­ტ­ე­ბ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ორ­ი­ვე სა­ხ­ის კრე­მი და მო­რ­თ­ეთ ხი­ზ­ი­ლ­ა­ლ­ი­თა და მწვა­ნ­ი­ლ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბ­ით. 

скачать dle 11.3