კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხბოს ხო­რ­ცი სო­კ­ო­თი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 კი­ლოგრამი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 600 გრა­მი ხბოს რბი­ლი ხო­რ­ცი (უძ­ვ­ლო), 250 გრა­მი ქა­მა სო­კო, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი თე­თ­რი მშრა­ლი ღვი­ნო, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 50 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი გა­თ­ა­ლ­ეთ და მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში. ხბოს ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით გრძელ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ კარაქში ძლი­ერ ცე­ც­ხ­ლ­ზე, და­ბ­რ­ა­წ­ვ­ა­მ­დე. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ქა­მა სო­კო, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რ­რ­გ­ო­ლ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და ერ­თ­ად შუ­შ­ეთ 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე. უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი და მო­ა­ს­ხ­ით ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი. და­ა­ს­ხ­ით თე­თ­რი ღვი­ნო, მო­უ­მ­ა­ტ­ეთ ცეცხლს და მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე. მო­ა­ს­ხ­ით ნა­ღ­ე­ბი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში და ამოუ­რ­ი­ეთ.

კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი ჩა­ნ­გ­ლ­ით და­ს­რ­ი­ს­ეთ. თე­ფ­შ­ე­ბ­ზე ულ­უ­ფ­ე­ბ­ად მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და ხო­რ­ცი, მო­ა­ს­ხ­ით გა­მ­დ­ნ­ა­რი კა­რ­ა­ქი და ცხე­ლ­ი­ვე მი­ი­რ­თ­ვ­ით. 

скачать dle 11.3